Home » Reviews papegaaienschool » Inhoud papegaaienschool

Inhoud papegaaienschool

Gepubliceerd op 1 juli 2020 om 10:47

Wat houdt papegaaienschool in? Inhoud papegaaienschool.

Gratis E Book Papegaaien Geheimen Vernieuwde Versie
PDF – 4.9 MB 57 downloads

Wat houdt de BirdBox PapegaaienSchool in? Wat is het nut hiervan?

De papegaaienschool is een online video cursus, waarin je vaardigheden en de geheimen leert, ontremd de parkiet en papegaai.
Deze vaardigheden zijn echt super noodzakelijk voor elke kromsnavel die als huisdier gehouden wordt. Hierbij wordt het doen van spelletjes, op commando leren buiten vliegen, etc bedoeld.

Daarnaast moet je ook denken aan het voorkomen en stoppen van dierenleed en onhandelbare gedragsproblematiek: Panisch de buurt bij elkaar schreeuwen, bijten alsof jij een lekker stuk vlees bent of zelfvernietiging drang zoals plukgedrag.
Met als gevolg, toren hoge dierenarts en eigen risico kosten.

Ja! Ik ben een slimme dierenvriend en stop of voorkom al deze ellende en dierenleed.


Deze video’s zijn makkelijk en voor iedereen praktisch toepasbaar. Er wordt stap voor stap uitgelegd aan de hand van voorbeelden met verschillende kromsnavels.
Dus je leert alles over het houden, africhten en trainen van je papegaai of parkiet.

Het project is nooit af, omdat er constant belangrijke updates worden toegevoegd. Je schrijft je bij de BirdBox PapegaaienSchool dus niet in voor één statische cursus.
Maar je krijgt anders dan bij de peper dure concurrent, levenslang toegang tot een VIP forum en ontzettend veel kennis over alles dat te maken heeft met het houden van papegaaien en parkieten. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.