Home » grijzeroodstaart papegaai » Tips grijze roodstaart opvoeden en trainen

Tips grijze roodstaart opvoeden en trainen

Gepubliceerd op 13 maart 2020 om 10:24

Tips grijze roodstaart opvoeden en trainen

Gratis E Book Papegaai Opvoeden En Trainen 1
PDF – 4.7 MB 5 downloads

De 3 tips grijze roodstaart.

Grijze roodstaarten zijn zeer intelligente papegaaien die soms een enorme uitdaging kunnen zijn in een huishouden. Ze hebben een sterke snavel en kunnen dus hard bijten en veel herrie maken als men niet weet hiermee om te gaan. Herken je dit? Hoeveel mensen weten hoe ze dit gedrag bij een grijze roodstaart moeten stoppen? Hoeveel mensen met een papegaai weten hoe ze hun vogel kunnen trainen? Ben jij een vogelliefhebber en laat jij je WEL goed infomeren voordat je aan een grijze roodstaart begint?

Tip 1: Zet je papegaai in een rustige omgeving want ze zijn gevoelig voor prikkels. Hoe meer prikkels zij binnen krijgen, hoe meer zij aan prikkels geven door te schreeuwen.

Tip 2: Voeding is een belangrijk aspect hoe beter de voeding hoe rustiger de vogel hier gaan wij tijdens de training verder op in. Pas de voeding aan op de omgeving, situatie, seizoen, etc.

Tip 3: Geduld is een schone zaak ook tijdens het opvoeden.

Wat moet je weten over de grijze roodstaart.

Weetjes grijze roodstaart:

 

De grijze roodstaart is wereldwijd streng beschermd voor aanschaf ben je CITES A kenmerk nodig om deze vogel te mogen houden.

Deze vogels zijn zeer intelligent dus dat betekend dat sommigen meer dan 200 (scheld)woorden kunnen overnemen en super vaak kunnen herhalen houdt hier rekening mee want er zit geen stop knop op een grijze roodstaart. Aan een papegaai is te horen hoe er in huis wordt gepraat.

Hier een effectieve training over het afleren van ongewenst gedrag.

Goede opvoeding voor deze slimmeriken is super belangrijk ze kunnen hard bijten en veel harde geluiden produceren. 


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.